EM Projectes Didàctics

Recursos per millorar els processos d'aprenentatge

Inici > Qui som

Qui som

EM Projectes Didàctics es va crear l'any 2006 per oferir una solució a un problema social: els baixos índexs de lectura entre els nens i joves. Un problema perquè ocasiona importants dèficits en el seus processos d'aprenentatge i per tant en la seva formació futura. Vam buscar una solució aprofitant les possibilitats que les noves tecnologies ens donaven. Així van aparèixer les nostres eines online per fomentar la lectura en castellà, català i anglès combinant tecnologia digital amb el llibre tradicional.

15 anys després seguim fomentant la lectura i ajudant els nens i joves perquè en el futur siguin persones lliures i capaces. Però l'avanç de les tecnologies ha creat un nou problema social que, a més, és el principal enemic de la lectura: el temps excessiu que nens i joves passen diàriament en els seus dispositius mòbils.

Aquests aparells que obren un món gegant de possibilitats, tenen també efectes negatius per l'ús abusiu que es fa d'ells. El desinterès per altres entreteniments, com la lectura, i la disminució cada vegada més preocupant de la capacitat de concentració i per tant, menor capacitat per llegir o estudiar, són temes que ens preocupen.

Davant d’aquest nou problema social hem desenvolupat una aplicació que motiva nens i joves a desconnectar el mòbil durant una estona cada dia fent-los partícips de projectes socials. Així, aconseguim millorar la seva capacitat de concentració i l'administració del seu temps lliure al mateix temps que generem consciència social.

En definitiva, a EM Projectes Didàctics ens valem de la tecnologia per ajudar nens i joves a millorar els seus processos d'aprenentatge ensenyant-los que més enllà del seu món digital, hi ha un món real per descobrir.Data última actualització : 13 08 2019 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication