EM Projectes Didàctics

Recursos per millorar els processos d'aprenentatge

Inici > Fomentem la lectura

Fomentem la lectura

A EM Projectes Didàctics volem que els nens i nenes, des del moment que aprenen a desxifrar les lletres, vagin adquirint l’hàbit de llegir.


Perquè llegir...

>És divertit. Fa passar una bona estona; viatjant, coneixent personatges emocionants i vivint aventures.

>Transmet valors. Com l’autoestima, l’empatia, la valentia, la responsabilitat, la solidaritat... Llegir ens fa millors persones!

>Afavoreix el pensament crític i reflexiu. Un llibre ens fa conèixer realitats diferents de la nostra i així prenem consciència de la nostra pròpia realitat. Un llibre ens fa pensar, desenvolupar idees pròpies, respectar les alienes i ens porta a saber prendre decisions lliurement.

>Exercita les neurones… que desenvolupen la capacitat d’atenció i de concentració. Augmenta l’agilitat mental.

>Relaxa el cos i la ment. És la millor pausa, una forma sana d’entreteniment sense cansar-se.

>És la base de qualsevol aprenentatge. L’hàbit lector millora la comprensió lectora, l‘expressió oral i alhora millora l’expressió escrita. Llegint s’aprèn ortografia i vocabulari.

A EM Projectes Didàctics desenvolupem eines perquè els nens i nenes, des de ben petits, es vagin endinsant en el món dels llibres i descobreixin el gust per la lectura, amb l’ajut i l’acompanyament dels seus pares i mestres.

Data última actualització : 13 08 2019 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication