EM Projectes Didàctics

Recursos digitals per millorar els processos d'aprenentatge

Inici > Notícies

Notícies

15/01/2016

La Vanguardia 2016

27/10/2015

EM Projectes Didàctics en el diari Expansión

14/08/2015

EM Projectes Didàctics ha obtingut el certificat B Corp!

El passat mes de juliol EM Projectes Didàctics va obtenir la certificació B Corp pel seu compromís social en el món de l'educació.

 

B Corp és una certificació que s’atorga a les empreses que pel seu impacte social i ambiental es consideren no les millors empreses del món, sinó les millors empreses per al món!

 

Actualment aquesta comunitat està formada per unes 1.300 petites i grans empreses de 40 països i de molts diferents àmbits. Son totes elles empreses que tenen com a principal objectiu utilitzar la seva activitat econòmica per crear riquesa per al conjunt de la societat.

 

Però B Corp és molt més que una certificació, és una forma de fer negocis en sintonia amb les persones, el planeta i la consecució de beneficis; i també és un moviment de líders visionaris que usen l'empresa com a eina de transformació social.

 

B Corp – “Be the Change”

 

See more information on www.bcorporation.net/community/em-projectes-didactics

04/02/2015

Ens veiem a la fira d’Eines Educatives a Dubai del 24 al 26 de febrer

02/06/2014

The Article of The Week

                                                                                                                                          

Hem introduït una nova funcionalitat a The Ding, el nostre programa per aprendre l’anglès: The Article of The Week.

 

Cada setmana publiquem a la web una notícia sobre algun tema actual, un conte o un article  amb  informació sobre alguna matèria d’interès perquè els vostres alumnes practiquin l’anglès tot llegint textos entretinguts i interessants, i a continuació es fan varies preguntes per comprovar la comprensió del lector.

 

Es tracta d’una funcionalitat gratuïta que es pot utilitzar com a activitat setmanal per motivar els nens a llegir en anglès. El nivell d’anglès del text varia cada setmana així com l’edat a qui va dirigit. Es publiquen textos des de nivell 1 (basic) a nivell 5 (anglès coma llengua materna), per a lectors de 6 a 16 anys.

 

En el cas que l’usuari estigués enregistrat a The Ding, els punts que aconsegueixi per haver respost les preguntes de comprensió de l’article, quedaran enregistrades en el seu espai personal, juntament amb els punts aconseguits pels llibres llegits.

 

Podeu llegir l’article d’aquesta setmana a : The Article of The Week.


 

Data última actualització : 21 04 2017 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication

b-corporation