EM Projectes Didàctics

Recursos per millorar els processos d'aprenentatge

Inici > Ensenyem a protegir la Terra

Què poden fer els nens i nenes per contribuir a la protecció del medi ambient? Molt!

Només cal que els animem a pensar, perquè es facin preguntes sobre què vol dir medi ambient i sobre els petits grans gests que poden fer per cuidar la Terra.

A EM Projectes Didàctics hem desenvolupat, juntament amb els responsables de Projectes de Ciència i Desenvolupament Sostenible de l'Acadèmia de Montpeller - França (Departament de Serveis d'Educació Nacional del Departament), l’Agència de Comunicació Moondog, especialitzada en comunicació pedagògica i l'OCCE, Oficina Central de Cooperació Escolar de França, un material gràfic divulgatiu, clarificador i atractiu, perquè els nens i nenes reflexionin sobre què poden fer per contribuir a la protecció del medi ambient-

EcoPosters

Eco Pòsters

Es tracta de 8 pòsters de 49 x 69 cm, tipus còmic, pensats per a tot l’alumnat en l’etapa d’educació primària, amb els temes:

1. Biodiversitat: Soc un element de la biodiversitat

2. Aigua: Estic format per un 70% d'aigua

3. Consum responsable: viure senzillament, perquè altres puguin senzillament viure

4.Alimentació: soc el que menjo

5. Escombraries: Les millors escombraries són les que no produeixo

6. Mobilitat: jo soc el millor mitjà de transport

7. Energia: la nostra llar és la principal consumidora d’energia

8. Cooperació i Solidaritat: fem-nos eco-solidaris

La Carla és la protagonista de cadascun d’aquests pòsters. Ella fa reflexionar sobre qüestions puntuals de la problemàtica del tema del pòster i fa propostes d’accions concretes individuals per aportar solucions que poden contribuir a millorar el problema.

Els Eco Pòsters desperten la curiositat dels nens i nenes, els fan fer preguntes que els portaran a plantejar-se més qüestions sobre què és la protecció de la Terra i què pot fer cadascun d’ells per cuidar-la millor.

Aquest material divulgatiu s’haurà de sol·licitar enviant un correu electrònic a emateo@emprojectesdidactics.com

Data última actualització : 13 08 2019 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication