EM Projectes Didàctics

Recursos digitals per millorar els processos d'aprenentatge

Inici > Notícies

Notícies

13/11/2013

Owlfinch

EM Projectes Didàctics SL col·labora en el desenvolupament d’Owlfinch, un joc fascinant per impulsar el progrés d'aprenentatge a l'escola connectant alumnes de diferents països.

Cada alumne llegeix un llibre determinat o aprèn a l’escola sobre un tema concret en la seva llengua i quan ha acabat, a través d’Owlfinch, fa equip amb un altre alumne d’algun altre lloc del món per fer jocs i per respondre preguntes sobre el tema o el llibre; si un ho fa bé i l’altre també, són un bon equip! Ja hi ha preguntes de llibres i jocs en anglès, finès, alemany, rus, polonès, castellà i català!

Fronteres polítiques? Diferències culturals? Diverses llengües? Cap Problema!

Llegir sol és apassionant, però llegir en equip és divertit i emocionant. I Owlfinch connecta lectors de tot el món!

www.owlfinch.com

15/06/2013

A partir d’aquest curs Xim i Xesca afegeix una nova funcionalitat: Lectura a casa

Per tal de reforçar el foment de la lectura dels més petits -primer i segon de primària- Xim i Xesca ha introduït una nova funcionalitat per motivar els nens a llegir cada dia a casa amb el pare o la mare.

El seguiment d’aquesta funcionalitat l’ha de fer el mestre des de l’escola i el premi que obtindrà l’alumne per l’esforç que li suposa llegir cada dia serà un dibuix en el seu espai de Xim i Xesca que s’anirà omplint a mesura que vagi llegint cada dia; a mesura que vagi agafant l’hàbit lector.

Perquè és a partir del moment que els nens comencen a desxifrar les lletres quan han d’anar agafant el gust per llegir; des de l’escola i des de casa.

 

 

Data última actualització : 21 04 2017 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication

b-corporation